За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 6 или по-висока!

Get Adobe Flash player

BULGARIA HOLIDAYS HOTELS & RESORTS
ИМОТИ И УПРАВЛЕНИЕ
ДЕТСКИ ПРОГРАМИ
СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА
КОНФЕРЕНЦИИ И МЕРОПРИЯТИЯ
СПОРТНИ ДЕЙНОСТИ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА
ГАЛЕРИЯ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ
01 Януари 2022
НОВА ГОДИНА В КЛУБ ХАУС
31 Декември 2021
ПОРЪЧАЙТЕ ВАШАТА ЗАКУСКА, ОБЯД, ВЕЧЕРЯ...
31 Май 2021
КАЛЕНДАР СЪБИТИЯ В ПИРИН ГОЛФ, МАРТ- МАЙ 2021
31 Март 2021
СЕДМИЧНИ СПА ПРЕДЛОЖЕНИЯ
14 Ноември 2020
14 НОЕМВРИ ANGEL'S ETSTATE ГОСТУВА В ПИРИН ГОЛФ
архив новиниВАЛУТНИ КУРСОВЕ


търсене:
началоЗа насФирмен профил


Фирмен профил

България Холидейз ЕАД е българска туристическа компания, позната на пазара от 2000та година. Фирмата е собственост на Балканстрой АД- една от водещите строителни компании в България, която освен в строителната и инженерна дейност прави големи вложения и в туризма. 

Разрастването на компанията през последните няколко години и разширяването на дейността й наложи обособяването на следните 4 основни департамента:

·          България Холидейз Хотелс & Ризортс

·          България Холидейз Спортни Дейности

·          България Холидейз Пропърти Мениджмънт

·          България Холидейз Туристически Услуги и Пътувания

 

Като основни туристически дейности могат да бъдат определени Голф & СКИ & СПА почивките в района на Банско и Разлог. Ако търсите Голф ваканция, СКИ пакет или истинска СПА почивка може да разчитате на нас. Портфолиото ни съдържа голф пакети с различна продължителност- от уикенд до седмица, като вашата голф ваканция е с продължителност от Април до Октомври. Сравниетелно дългия голф сезон Ви дава възможност да се насладите пролет, лято и есен на различните лица на природата в Пиринския край– естествена, съхранена и дивна. Предлаганите СКИ пакети за Банско в най-добрите хотели са с продължителност Декември – Март. Снежната покривка и над 65км ски писти с различна степен на трудност, кабинковия лифт и ски и сноуборд услугите са истински рай за любителите на зимни спортове. А след натоварен ден на СКИ пистите през зимата или на ГОЛФ игрището през лятото, няма нищо по-ободряващо от един СПА пакет в Катарино Минера СПА Център.

 

 

 

  Hotels & Resorts

 

 

Под марката България Холидейз Хотелс & Ризортс фирмата пое управлението на следните собствени хотели и курорти в района на Банско и Разлог с общ капацитет за настаняване над 1000 легла:

 

Пирин Голф Хотел & СПА *****

Пирин Голф & Кънтри Клуб

 

 

 

Пирин Голф & Кънтри Клуб, Разлог -  най-мащабния проект на компанията и като площ, и като инвестиция. Пирин Голф е планински голф комплекс, изграден на площ от около 150 ха, като включва и естествени борови гори. Има изградени две голф игрища и една от най-добрите Голф Академии в Източна Европа, търговска зона и ваканциоони имоти.

 


 

В хотелите и комплексите на веригата се предлага не само настаняване в комфортни и уютно обзаведени стаи и апартамнети от различна категория, но и богата палитра допълнителни услуги, които правят престоя на нашите гости интерсен, незабравим и наситен с емоции и приятни преживявания. И през четирите сезона на годината ние има какво да Ви предложим, за да бъде Вашата почивка великолепна и спокойна  и да се върнете отново при нас.

 

 

 

  Sport department

 

България Холидейз Спортна Дейност стартира през 2007 година с основаването на България Холидейз СКИ & Сноуборд Училище. Вече 2 години по-късно списъкът със спортни услуги, които предлагаме, е значително разширен и включва над 10 вида спортни дейности, практикувани в полите на трите планини Рила , Пирин и Родопи:

 

·          АТВ и оф роуд

·          Пешеходни маршрути

·          Планинско колоездене

·          Тенис

·          Плуване

·          Рафтинг, Каньониг, Каякинг

·          Конна езда

·          Стрелба с арбалет, лък & по панички

·          Пейнтбол

·          Селски туризъм

·          Голф

 

Обобщено накратко, предлагаме Ви спорт и туризъм сред свежестта, красотата и непокътнатата природа на трите Български планини - Рила , Пирин и Родопи.

 

 

 

  Property Management

 

България Холидейз Пропърти Мениджмънт е специално създаден отдел, чиято основна цел е  подобряването на управлението и благосъстоянието на ваканционните имоти в комплексите на България Холидейз Хотелс & Ризортс –Пирин Голф & Кънтри Клуб и Св. Иван СКИ & СПА Ризорт. Услугата се предалага от професионален екип от експерти в областта на Управлението на недвижима собственост. Мисията на България Холидейз Пропърти Мениджмънт  е да Ви даде възможност  „сами да моделирате почивката си”, независимо дали сте собственик или турист. Ние се стремим да предоставим качествено и цялостно обслужване на клиентите си във всички аспекти на бизнеса си. Добрият  мениджмънт за нас означава да осигурим за собствениците и партньорите ни, възможно най-високия приход и същевременно да гарантираме желаната ваканция за  гостите в комплекса.

 

Основните ни дейности са:

·          Управление и поддръжка

·          Стопанисване и почистване

·          Допълнителни услуги

·          Застраховане

·          Туристически услуги и настаняване

 

 

 

  Travel services

 

България Холидейз Туристически Услуги и Пътувания е най-младият и бързоразвиващ се отдел на фирмата – стартира едва през 2008-ма година с организизрането на собствен туристически продукт. Предлага на своите клиенти почивки и пътувания изцяло според техните виждания и желания, както до Евопейски дестинации, така и до Далечни дестинации.  Заедно с това предлагаме и различни екскурзии и пътувания до масовите дестинации – Турско крайбрежие, Средиземноморие и Европейски столици.

 

Пътувайки с нас, Вие получавате комплексно туристическо обслужване:

 

·          Туристически пакети и програми

·          Хотелски резервации

·          Самолетни билети и билети за друг вид транспорт

·          Медицински застраховки

·          Рент –а – кар в цял свят

·          Съдействие при издаване на визи

·          Резервации за културни прояви, мероприятия, събития и фестивали в страната на пътуване

·          Резервации за реномирани ресторанти и заведения за развлечение

 

 

Открийте света на красивите мечти с България Холидейз!
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

всички оферти »    


КАЛЕНДАР


ДЕСТИНАЦИИ

Австрия
Англия
Балтийски републики
България
ВЕЛИКДЕН И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
Германия
Гърция
Дубай
Египет
Израел
Иран
Испания
Италия
Малта
Мароко
Португалия
Почивки и Екскурзии - ТЕЗ ТУР
Програми 55+
Румъния
Русия
Тунис
Турция Екскурзии
Франция
Холандия
Хърватска
Черна Гора
Чехия
 
  www.bulgariaholidays-bg.com © 2024 България Холидейз. Всички права запазени.

дизайн и програмиране:
УебДизайн Професионалистите се отличават
 
eXTReMe Tracker